Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

LK og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Vi på LK tror att det alltid finns ett bättre sätt att göra saker.

Hej och välkommen hit!

Våra värderingar

  • Språng i utvecklingen inträffar när de som vet hur man gör lägger om kursen och tar en ny riktning. Vi kan varje standard inifrån och ut, därför kan vi vända dem ut och in. Vi utmanar status quo, belönar initiativ och investerar i nya idéer. För bara genom att våga ta sprången kan vi utvecklas.

  • Säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld skapas inte på en dag. Det måste ske varje dag. Att ständigt förbättra det vi gör är vårt bidrag till kommande generationer.

  • Grunden till vår framgång är att vi älskar det vi gör. Det märks inte bara i resultaten, utan genom hela processen. Vi bejakar alltid det positiva eftersom attityd påverkar och delad glädje är dubbel glädje. Genom att ha roligt och uppmuntra varandra utvecklar vi det som är bra till något större och ännu bättre.

  • En del barn plockar isär allting bara för att se hur saker fungerar. Det gjorde vi, och det gör vi fortfarande. Vår strävan att lära nytt och förbättra oss tar aldrig slut. Vi granskar omständigheter och behov i minsta detalj för att till fullo förstå komplexiteten och sedan gör vi om. Enklare, smartare och bättre.

Varför jobba på LK?

Hur är det att jobba på LK?

  • Stämningen bland kollegor är det bästa jag upplevt! Det är alltid kul att komma till jobbet och det är väldigt högt i tak.

    Marcus Karlsson

    Innesäljare

Jobber du allerede i LK ?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@lk.nu